Thursday, July 1, 2010

"De azi a inceput inrolarea in Armata AIRSOFT"

Avem de dus la bun sfarsit cateva misiuni importante pe frontul de Nord al Statiunii Azuga. Va voi prezenta doar cateva dintre acestea:

1.Atac/Aparare. O echipa apara o pozitie pentru o perioada specifica de timp, in timp ce cealalta echipa incearca sa o cucereasca. Lupta se va duce pana la cucerirea pozitiei sau pana la anihilarea cuceritorilor.2. Asasinat - O tinta umana este identificata. Una din echipe are misiunea apararii acestui jucator, iar misiunea celeilalte echipe este de a-l elimina. Scenariul poate fi folosit foarte bine in combinatie cu alte misiuni/scenarii.


3. Ultimul om in picioare - Numele scenariului spune cam tot ce se poate spune. Fiecare pentru el. Castiga ultimul ramas in viata.



4. Evadarea - Unul din jucatori este un evadat, inarmat doar cu un pistol (sau este limitat la munitie). Restul jucatorilor sunt Gardieni. Evadatul trebuie sa scape din perimetru si sa se deplaseze la o zona data (sau pur si simplu sa ramana in viata o perioada data de timp).

5. Prizonieri de razboi - Echipele se elimina intre ele. Fiecare jucator eliminat se deplaseaza catre baza inamica stabilita ca si lagar pentru prizonierii de razboi. Jucatorii eliminati vor ramane in zona respectiva pana cand un jucator activ ii atinge. Abia in momentul in care un jucator inactiv este atins de un jucator activ poate reintra in joc.

Bineinteles , acestea sunt doar cateva scenarii ( misiuni ). Exista o multitudine care mai decare mai distractive si mai antrenante…
Va asteptam sa va inrolati alaturi de noi !!!





No comments:

Post a Comment